TV: Falcao tvåmålsskytt för Monaco - toppar skytteligan

Ligue 1

Monaco studsade tillbaka efter 4-0-förlusten mot Nice senast.
Hemma mot Strasbourg vann de regerande mästarna med 3-0 efter dubbla Falcao-mål.

Monaco inledde Ligue 1 med fyra raka segrar, men senast blev det en storförlust med 4-0 mot Nice. Under lördagen var de regerande mästarna dock tillbaka på vinnarspåret.

Efter sju mål på de fyra inledande matcherna för Falcao så hade anfallaren två matcher i rad utan mål inför Monacos möte med Strasbourg. Men colombianen var het och stod för dubbla mål i 3-0-segern.

Det första målet stod dock Marcos Lopes för strax före halvtid. Fem minuter in i andra stötte sedan Falcao in sitt första mål till 2-0. Och i den 67:e minuten utnyttjade colombianen ett försvarsmisstag och dunkade in slutresultatet.

Falcao är uppe på nio mål i Ligue 1 och toppar skytteligan.

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän