TV: Hattrick av Zlatan - efter misslyckad straff

Frankrike

En missad straff och ett hattrick - Zlatan Ibrahimovic stod än en gång i fokus när PSG bortaslog Toulouse med 4-2

Under den första halvtimmen hade Toulouse gjort det svårt för PSG och hade haft en jättechans att ta ledningen, men I 31:a minuten fällde Spajic Lavezzi I straffområdet och domaren dömde straff.

Zlatan Ibrahimovic klev fram och skickade målvakten åt fel håll och kunde rulla in sitt 20:e mål för säsongen.

Det tog sedan tio minuter, sedan hade Toulouse kvitterat. PSG-försvaret tappade bort Ben Yedder som vid bortre stolpen kunde nicka in 1-1.

Drygt tio minuter in i andra halvlek återtog PSG ledningen när Lavezzi tog emot bollen med ryggen mot mål i Toulouses straffområde. Argentinaren snodde runt och kunde sätta bollen nere till höger förbi målvakten Boucher.

I 68:e minuten slog sedan Zlatan Ibrahimovic till igen när han nickade in 3-1 för PSG efter ett inlägg från Cabaye.

Bara några minuter senare fick matchens sin andra tvåmålsskytt när Ben Yedder från offsideposition reducerade till 2-3. Målet godkändes dock helt korrekt efter som bollen kom från PSG-mittfältaren Motta.

Om Toulouse fick nytt hopp så dog det sannolikt i 88:e minuten efter att PSG fått ännu en straff efter en klar hands. Zlatan Ibrahimovic tog återigen hand om straffsparken men slog en misslyckad  chippstraff som målvakten fick en hand på. Zlatan höll sig dock framme och kunde trycka in sin egen retur.

Publicerad 2014-02-23 kl 16:00