TV: Inbytt Zlatan hjälpte inte - PSG förblev mållöst

Ligue 1

PSG vilade Zlatan från start under lördagens match mot Montpillier. Då fick han komma in med en halvtimme kvar av matchen efter att PSG. Den effekten uteblev och matchen slutade 0-0.

På onsdag väntar returmöte för PSG mot Chelsea i Champions League och då passade Paris-laget på att vila Zlatan från start i ligamötet mot Montpellier. PSG som stormar fram mot ligatiteln och leder för närvarande ligan med 22 poäng.

Men kom inför lördagens match med ett nederlag senast de spelade i ligan - då de förlorade mot Lyon med 2-1. Det innebar också att den 36 matcher långa drömsvit som de hade inför den matchen sprack.

Under Zlatans frånvaro så blev det inte något mål under den första halvleken. PSG hade ett stort spelövertag men kunde inte mäkta med att sätta bollen i nät.

Med en halvtimme kvar att spela av matchen så kastades Zlatan in i stället för Angel Di Maria.

Zlatan-effekten uteblev. Det dröjde till den 92:a minuten innan Zlatan fick ett vasst läge, men svensken lyckades inte få bollen förbi Lauren Pionnier i Montepellier-målet.

Matchen förblev mållös och PSG laddar nu batterierna inför den viktiga returmatchen mot Chelsea i Champions League på onsdag.

Se Zlatans missade jätteläge i spelaren ovan.