TV: Ingen Zlatan - då fixade Cavani och Cabaye segern

Frankrike

Ingen Zlatan Ibrahimovic - då fixade Edinson Cavani och Yohan Cabaye 2-0-segern mot Nantes i cupen.

Hemmalaget PSG inledde matchen starkt och efter bara 19 minuter gjorde Edinson Cavani 1-0 för PSG. Uruguayanens 16:e mål för säsongen. En nick där han, precis på gränsen till offside, styrde in ett väl avvägt inlägg från höger.

Efter 34 minuter var det dags för Yohan Cabaye att göra sitt andra mål för säsongen, vilket innebar 2-0 för PSG. Detta efter att fransmannen påpassligt slagit till på volley efter en misslyckad utboxning från Nantes målvakt.

Zlatan Ibrahimovic då? Jo, han satt på bänken från start, och där blev han kvar under 90 minuter. Tränaren Laurent Blanc valde att vila svensken och att utnyttja sina tre byten till att lufta andra spelare.

PSG: Douchez - VdW, Marquinhos, Luiz, Digne - Motta, Cabaye, Rabiot - Bahebeck, Cavani, Lavezzi.

Nantes: Dupé; Cissokho, Vizcarrondo, Djilobodji, Veigneau; Gomis, Deaux; Bedoya, Veretout, Nkoudou; Gakpe.

Publicerad 2015-02-11 kl 22:46