Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Kravet på Aurier efter utspelen: "Avskeda honom"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Han sågade såväl Laurent Blanc som Zlatan Ibrahimovic. Nu reagerar PSG-fansen kraftigt mot Serge Auriers beteende. "Avskeda honom", kräver 75 procent av de tillfrågade i en färsk undersökning.

Fotbollskanalen Headlines har tidigare uppmärksammat kontroverserna kring den 23-årige försvararen, och hans kritiserade livechatt från förra veckan. Där gick Aurier till hårt angrepp mot såväl ledningen som lagkamraterna i Paris Saint-Germain genom att bland fälla hånfulla kommentarer om Zlatan Ibrahimovic och Laurent Blanc. Händelsen fick efterspel på flera sätt, inte minst i form av en avstängning på obestämd tid samt att Aurier tvingades be om ursäkt offentligt för sina uttalanden.

Och på måndagsmorgonen kom dessutom uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic krävt en översättning av det ursprungliga videoklippet för att själv kunna bilda sig en uppfattning om vad Aurier faktiskt sagt. Något Frederic Pavlidis uppmärksammande i sitt dagliga nyhetssvep.

I måndagens avsnitt av Headlines rullar historien vidare. Enligt en dagsfärsk webbundersökning vill 75 procent av tidningen Le Parisiens läsare att ivorianen avskedas och inte får spela fler matcher för PSG framöver.

Mer om det i Headlines – som också tar upp något så oväntat som att en av fotbollsvärldens mest cyniska supportrar plötsligt har ett leende på läpparna. Orsaken? Den stavas Danny Welbeck.

Publicerad 2016-02-15 kl 10:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons