Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Leonardo försvarar sig efter domarknuffen

Leonardos tackling på domaren efter krysset mot Valenciennes kan ge PSG poängavdrag. Nu förklarar sig sportchefen med att han blev knuffad.

PSG fick bara 1-1 mot Valenciennes. Ligaguldet är nära men klubben riskerar nu poängavdrag. Anledningen är att klubbens sportchef, Leonardo, var mycket missnöjd med domarens insats under matchen mot Valenciennes. Leonardo ska ha tagit sig ner till spelarkorridoren efter matchen och knuffat till domaren.

Franska L'Equipe har nämligen tagit fram att enligt ligans regelbok, paragraf 2.9, gäller att: "om ett fel begås av en sportchef, en tränare eller någon i läkarteamet kan det straffas med att personen stängs av och poängavdrag för laget."

Leonardo riskerar att stängas av i upp till ett års tid och PSG kan förlora sitt värdefulla försprång till de jagande lagen bakom. PSG har i nuläget sju poäng mer än tvåan Marseille samt har en betydligt bättre målskillnad. Det återstår tre matcher av Ligue 1.

Leonardos egna försvarstal är enkelt.
– Jag var tvungen att tala med domaren. Då stod en delegat i vägen och knuffade in mig i domaren. Så jag träffade domaren med min rygg. Så gick det till. Jag har inte knuffat domaren. Och domaren känner sig inte attackerad. Han vet vad som hände, säger Leonardo till Le Parisien.

Publicerad 2013-05-07 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons