TV: Ligan lever efter Berbas nya mål - PSG kan avgöra i morgon

Frankrike

Dimitar Berbatov såg med två nya mål till att hålla spänningen kvar i den franska ligan. Åtminstone till i morgon, då kan PSG bli mästare vid vinst mot Sochaux på bortaplan.

Förra helgen slog Dimitar Berbatov till med ett magiskt lobbmål mot Nice. I dag mot Ajaccio slog han till med två nya mål. Det första (som du kan se här ovan) gjorde bulgaren på nick med ryggen mot mål. Kyligt kunde han styra in bollen med bakhuvudet i den 52:a minuten, målet betydde 1-0 för Monaco.

Drygt tjugo minuter senare slog han till igen. Frispelad med målvakten stannade han upp och rullade in 2-0 bredvid målvakten. Han hade alternativ att passa men valde att gå på eget avslut.

Tallo reducerade för Ajaccio i den 75:e minuten men närmare än så kom inte hemmalaget. Istället fyllde Monaco på med 3-1 och 4-1 genom Kondogbia och Ocampos.

Vinsten betyder att ligan fortfarande lever, åtminstone till PSG:s möte med Sochaux i morgon. Om Paris vinner där så går man upp tio poäng före Monaco, ointagligt med tre matcher kvar att spela.

Sochaux-PSG har avspark 14.00 och då finns det en chans att Zlatan gör comeback efter sin skadefrånvaro.

Publicerad 2014-04-26 kl 19:49