Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Mbappé: "Jag har mycket att lära och bevisa"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Strax före Frankrikes VM-kvalmatch mot Holland presenterades Kylian Mbappé för PSG.
18-åringen bestämde sig dock för flera veckor sedan.
- Jag tycker att det är det perfekta uppdraget för mig för att fortsätta utvecklas och lära mig på toppnivå, säger Mbappé.

En av sommarens största övergångar blev officiell under torsdagskvällen. Strax före avspark mellan Frankrike och Holland presenterades Kylian Mbappé för PSG. Monacos anfallstalang gjorde sedan mål i den franska 4-0-krossen.

Efter segern berättade Mbappé om sin övergång till PSG.

- Jag är väldigt glad över att vara en del av en så stor klubb. Jag tycker att det är det perfekta uppdraget för mig för att fortsätta utvecklas och lära mig på toppnivå. Jag kommer att vara omringad av fantastiska spelare som har vunnit allt på nationell nivå och några av dem även på internationell nivå. Jag har mycket att lära och bevisa, säger 18-åringen.

- För några veckor sedan valde jag PSG. Varför? Som jag sa, det var det bästa uppdraget för mig för att utvecklas. Och jag kommer att spela. Det var huvudsaken.

Enligt franska medieuppgifter får PSG betala hisnande 1,5 miljarder kronor för anfallstalangen. Med bonusar inräknat kan summan uppgå till 1,7 miljarder och han blir därmed den näst dyraste värvningen någonsin. Rekordet slogs som bekant av just PSG då man köpte Neymar från Barcelona för 2,2 miljarder.

Publicerad 2017-09-01 kl 09:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons