TV: Monaco straffade PSG på tilläggstid

Frankrike

Ett skadedrabbat Paris Saint-Germain, som förutom hälskadade Zlatan Ibrahimovic också saknade Marquinhos, Thiago Silva och Ezequiel Lavezzi, hade det kämpigt i prestigemötet mot Monaco i franska ligan på söndagen. På tilläggstid med bara en minut kvar kvitterade Monaco och matchen slutade 1—1.

Första halvlek var en uppvisning i missade målchanser för PSG.

I andra halvlek pressade Paris på och det gav utdelning. 71 minuter in i matchen kom brasililanske mittfältaren Lucas Moura inspringande rakt framför mål och fick till ett katapultskott efter en välplacerad passning från Jean-Christophe Bahebeck från höger.

PSG kom till Parc des Princes stärkta av att ha lyckats vinna mot Barcelona i Champions League i tisdags, även det utan Zlatan Ibrahimovic.

Men mot Monaco blev det inte samma storspel. Kanske tröt motivationen när man mötte laget från det lilla furstendömet som efter att ha tappat sina storstjärnor från förra säsongen ligger långt ner i tabellen.

Monacos mål gjordes av Anthony Martial.

PSG har blivit franska mästare två år i rad, men har inlett säsongen knackigt. Laget hade behövt en segern mot Monaco för att hänga med Marseille som drar ifrån i toppen.

Publicerad 2014-10-05 kl 22:32