Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Neymar i tårar: "Har inget problem med Cavani"

Foto: Reuters.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Neymar föll i tårar under en presskonferens om de påstådda bråken i Paris. Han förnekar att han har en konflikt med Edinson Cavani och tränaren Unai Emery i klubblaget.
- Det har stört mig mycket att de hittar på historier, säger anfallaren. 

Brasilianske stjärnan Neymar har inte haft en helt okontroversiell start i Paris. Det har under en längre tid spekulerats mycket i media om att det finns en konflikt mellan honom och den uruguayanske anfallsstjärnan Edinson Cavani, men även med tränaren Unai Emery.

Under en presskonferens under landslagssamlingen med Brasiliens förbundskapten Tite, så förklarade Neymar att spekulationerna är felaktiga om situationen i klubblaget. 

- Det har stört mig mycket att de hittar på historier som inte är sanna. Jag har inget problem med Cavani, jag har inget problem med min tränare. Jag kom med hans (tränaren) godkännande till Paris. Vi hade ett möte, han sa att han skulle hjälpa mig ute på planen. Det skulle hjälpa mig att nå våra mål. Det är för kluben, vår grupp, säger stjärnan. 

Och när Tite tog till orda, så föll han till slut i tårar. 

- Vi är inte perfekta, vi är bara människor. Ibland gör vi misstag och regarar fel. Är det fel? Det är det. Men det finns flera aspekter. Det gäller att inte försöka generalisera människan och karaktären. Jag kan tala för människan här, Neymar är fantastisk, säger Tite. 

Brasilien vann under fredagen mot Japan med 3-1, där Neymar gjorde matchens första mål i den tionde minuten på straff. 

Publicerad 2017-11-11 kl 12:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons