TV: Neymar levererade direkt - målskytt i PSG-debuten

Neymar gjorde debut för PSG i ligamötet med Guingamp.
Då svarade brassen för ett mål och en framspelning i 3-0-segern.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Rekordaffären blev klar för drygt en vecka sedan. På söndagen debuterade Neymar för sin nya klubb när PSG ställdes mot Guingamp på bortaplan - och 25-åringen spelade en huvudroll direkt.

Efter en mållös första halvlek tog PSG ledningen i den 52:a minuten. Neymar sökte Edinson Cavani inne i straffområdet - men bollen snappades upp av en motståndarförsvarare. I nästa sekvens satte Jordan Ikoko olyckligt bollen i eget mål bakom svenske målvakten Karl-Johan Johnsson.

Tio minuter senare stod Neymar för en fin framspelning till just Cavani som kyligt placerade in 2-0 till vänster om Johnsson. I den 82:a minuten kom brassen själv med i målprotokollet när han tryckte upp 3-0 i nättaket från nära håll.

Det blev också slutresultatet och PSG har således inlett ligasäsongen starkt med två raka segrar.