POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE
8v

TV: Neymar slog supporter - blev häcklad efter finalförlusten

Foto: Bildbyrån.

PSG föll i går mot Rennes i franska cupfinalen.
Efteråt blev Neymar häcklad - och slog till en supporter. 

Paris Saint-Germain och Neymar tappade i går 2-0 till 2-2 och föll efter straffläggning mot Rennes i den franska cupfinalen. Brassen var kylig på sin straff i avgörandet, men när Christopher Nkunku sköt över mål, så stod det klart att Rennes fick lyfta pokalen. 

När PSG-spelarna efter matchens slut stegade upp för en trappa på läktaren för att ta emot sina medaljer, så blev de häcklade av supportrar för förlusten. Enligt franska tidningen Le Parisien är det oklart vilken supporter som sa vad, men det rörde sig om hån från flera supportrar mot flera spelare i laget. 

Neymar såg i sin tur ut att ta illa upp över hånen och slog med anledning av det till en supporter. Däremot såg det inte, utifrån de bilder som kablades ut i sociala medier från situationen, ut att vara ett hårt slag.

PSG uttalade sig därefter, enligt RMC Sport, om situationen.

"Personen är en vän till en Rennes-spelare och förolämpade alla våra spelare med avsikt att filma och göra en buzz", säger en talesperson för PSG enligt sajten. 

Neymars ena rådgivare Alex Bernardo kommenterade efteråt situationen så här på Instagram:

"Jag vill inte diskutera om det är det mest korrekta sättet att lösa problemet, men det var berättigat. Se vad 'supportern' sa och spelade in. 'Buffon, du är trög', 'Kurzawa, jag vill inte ha dina komplimanger', 'Verrattti rasist' och 'Neymar, din jävel, lär dig spela fotboll'", skriver Bernardo på Instagram. 

"Det är en typ av beteende som inte kan tillåtas. Det är hetlevrade spelare som just har förlorat en finalmatch och en idiot provocerar dem. Hade han rätt? Jag har inte läst kritik mot den här 'supporterns' beteende. Han förtjänade det", skriver Bernardo vidare. 

Neymar lade efter matchen ut ett inlägg på Instagram, där han uttryckte besvikelse över finalförlusten. 

"Jag är glad över att kunna spela, göra poäng igen och må bra på planen, men den största känslan i dag är sorg, skrev bland annat brassen. 

Publicerad 2019-04-28 kl 08:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå