TV: Säsongens första förlust - se målen som sänkte PSG

Ligue 1

Paris Saint-Germain åkte på sin första förlust i en tävlingsmatch den här säsongen under lördagen.
Ligue 1-giganten föll med 2-1 borta mot bottenlaget Strasbourg.

13 segrar och två kryss på 15 ligamatcher, fem segrar på fem Champions League-matcher. Det var Paris Saint-Germains facit den här säsongen inför lördagens bortabatalj med bottenlaget Strasbourg. Nu kan storlaget lägga till en förlust till protokollet, för PSG föll med 2-1.

Nuno da Costa nickade in 1-0 för Strasbourg i den 13:e minuten, men därefter kvitterade Kylian Mbappé från nära håll i den 42:a minuten. Det avgörande 2-1-målet satte Stephane Bahoken när han stänkte upp bollen i nättaket i den 65:e minuten.

PSG:s stjärnor Edinson Cavani och Marco Verratti inledde matchen på bänken och kom in med en kvart respektive tio minuter kvar av ordinarie speltid. Både Kylian Mbappé och Neymar spelade hela matchen för storlaget, som alltså inte längre är obesegrat den här säsongen.