TV: Se 18-åringens dribblingsnummer - nära göra drömmål

Ligue 1

Ousmane Dembele bjöd på en riktig dribblingsraid som definitivt var värd ett bättre öde. Kolla in rundturen Rennes-talangen tog i matchen mot Caen.

Den blott 18-årige forwarden visade klassen när han bestämde sig för att sätta hela motståndarlagets försvar på prov i mitten av den andra halvleken av söndagens match. Men efter att ha passerat ett helt gäng spelare hade Dembele lite för dålig skärpa i avslutet, och hans skott satt någon halvmeter utanför målvaktens högra stolpe.

Istället ordnade Caens Saidi Ntibazonkiza segern, genom att skjuta 1-0 i 54:e minuten.

Senare på kvällen vann Lille med samma siffror mot ett Lyon som åkte på två röda kort.

Publicerad 2016-02-21 kl 23:16