Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Se Auriers ursäkt efter hånen mot Zlatan och Blanc: "Ångrar mig djupt"

Foto: PSG TV

Nästa

Avbryt
Försök igen

PSG har stängt av Serge Aurier efter de uppmärksammade hånen mot Zlatan Ibrahimovic och tränaren Laurent Blanc. Nu ber högerbacken om ursäkt.

- Jag har gjort en enorm blunder. Jag är redo att acceptera alla konsekvenser, säger Aurier till PSG TV.

Det var sent under lördagskvällen som PSG:s högerback Serge Aurier via Periscope uttalade sig nedlåtande om bland annat Zlatan Ibrahimovic och tränaren Laurent Blanc. Enligt RMC Sport och France Football reagerade flera lagkamrater starkt på uttalandena och presidenten Nasser Al-Khelaifi valde att stänga av ivorianen, som nu missar Champions League-mötet med Chelsea.

Nu har Serge Aurier bett om ursäkt för sina uttalanden, via PSG TV.

- Jag har gjort ett stort misstag. Jag är här för att be om ursäkt till min tränare, mina lagkamrater, till klubben och till fansen. Jag accepterar den bestraffning jag får. Jag är beredd att ta alla konsekvenser, säger Aurier.

Högerbacken riktade speciellt en ursäkt till Laurent Blanc.

- Jag ber om ursäkt speciellt till tränaren. Jag kan bara tacka honom för allt han har gjort för mig sedan jag kom till Paris. Han ville ha mig här och jag gick till klubben. Han ville ha mig, jag kom hit och det har gått riktigt bra. Så jag är skyldig honom mycket och därför ber jag verkligen om ursäkt för allt jag sa. Jag ångrar det djupt.

- Jag accepterar alla straff som klubben kommer att ge mig med tanke på händelserna. Jag har gjort en enorm blunder. Jag är redo att acceptera alla konsekvenser.

Se Auriers ursäkt i klippet ovan.

Publicerad 2016-02-15 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons