TV: Se Neymars galna show i hemmadebuten

Ligue 1

Neymar briljerade i debuten på Parc des Princes.
PSG:s nye superstjärna stod för två mål och hade en rejäl show.

Neymar har fått en pangstart i PSG. Världsrekordvärvningen inledde med att göra ett mål i sin debut för klubben. I den andra matchen, hemmadebut på Parc des Princes mot Toulouse under söndagskvällen, showade brassen.

Först kvitterade han till 1-1 i den 31:a minuten på Adrien Rabiots retur efter att själv ha varit med i förarbetet.

Mot slutet av matchen var Neymar inblandad i mycket. Först fick anfallaren en "hockeyassist" till Javier Pastores vackra 4-2-mål i den 82:a minuten. Två minuter senare slog Neymar hörnan som Laywin Kurzawa på volley skickade in i mål. I den sista ordinarie minuten trixade brassen upp bollen över huvudet på sig själv och Corentin Jean som irriterat drog på sig ett gult kort när han skulle stoppa konsterna.

På tilläggstid krönte Neymar insatsen med att dribbla sig igenom Toulouse-försvaret och sätta sitt andra mål för kvällen.

Ola Toivonen och Jimmy Durmaz startade för gästerna men båda blev utbytta, Toivonen efter knappt en timme och Durmaz inför andra halvlek.