TV: Se Zlatans raseriutbrott mot domaren när Sochaux chockade PSG

Frankrike

PSG räckte inte till mot Sochaux och tappade viktiga poäng i toppstriden.
Då rasade Zlatan Ibrahimovic mot domaren.

Det var Sochaux som hade första bollen över mållinjen i sjunde minuten, men domaren dömde bort Sios mål på grund av offside – och på reprisbilderna såg det ut att vara korrekt, om än med bara millimeter till godo.

Tre minuter senare var det återigen nära för Sochaux- Roudet avlossade ett skott mot Sirigus högra hörn som såg ut att vara på väg i mål., men lagkamraten Boudebouz kom i vägen och stoppade bollen som var på väg in

Det hade gått nästan en halvtimme när PSG fick en hörna från höger. Mittbacken Alex nådde högst och kunde med en lobbnick som seglade över Pouplin ordna 1-0 till PSG.

I 36:e minuten kvitterade Sochaux rättvist. Roudet sätter fart i en kontring och frispelas av Boudebouz och Alex hann inte med. Roudet satte ett avslut mot bortre stolpen som Sirigu inte hann ner på.

I andra halvleken hade PSG fortsatt svårt att hålla reda på Souchaux i allmänhet och Boudebouz i synnerhet. Tio minuter in i halvleken så slog Sochaux till igen. Giovanni-Guy Yann Sio som debuterade för Sochaux väggspelade med Roudet och sköt ett lågt skott som studsade till lite precis innan Sirigu skulle blockera skottet och bollen smet över målvaktens hand och in i mål.

I 56:e minuten fick PSG frispark i ett bra läge och Zlatan laddade bössan. Tyvärr för PSG så var siktet inte inställt och bollen hamnade långt upp på läktaren.

Med en kvart kvar av matchen var det rörigt framför Sochaux mål efter en hörna och Alex pressade på och hemmalaget fick inte undan bollen och det slutade med att Roussillon petade bollen i eget mål ståendes på mållinjen.

Med lite drygt fem minuter kvar av matchen så tog Sochaux ledningen igen. Inhopparen Privat volleypassade fram bollen till Bakambu som kunde  peta in bollen i öppet mål.

På slutet jagade PSG en kvittering och Zlatan Ibrahimovic fick ett läge där han tog emot bollen med ryggen mot mål, men dömdes bort för farligt spel. Hårt dömt av domaren och Zlatan var allt annat än nöjd, något han visade.

I och med förlusten så tog både Lyon och Marseille in tre poäng på PSG i tabelltoppen och Parislaget leder nu med tre poäng över Lyon och fem poäng över Marseille.

Publicerad 2013-02-18 kl 12:56