TV: Toivonen målskytt i comebacken

Frankrike

Efter en tids skada var Ola Toivonen tillbaka i Rennes startelva - och han blev målskytt direkt när han slog till mot Monaco.

Ola Toivonen, Rennes

Det var efter knappt 20 minuters spel som Rennes drog upp ett anfall på vänsterkanten och när Ntep spelade in framför mål så var Toivonen på helt rät plats och kunde utöka hemmalagets ledning till 2-0. 1-0-målet kom efter självmål av Monacos Abdennour.

Andra halvlek blev mållöst och Rennes ligger nu fyra i franska ligan - i all afall tillfälligt. De kan passeras av Bordeaux och St Etienne som ligger en respektive två poäng bakom med en match mindre spelad.

Publicerad 2014-11-29 kl 22:16