TV: Zlatan bakom tung seger - PSG leder serien

Frankrike

Paris SG gick upp i serieledning när Lyon besegrades med 1-0.
Zlatan Ibrahimovic passade fram till målet.

Ett mål räckte för att Paris Saint-Germain skulle vinna toppmatchen mot Lyon och ta över serieledningen i franska fotbollsligan.

Målet som gav 1-0 och segern kom på tilläggstid i första halvlek. Vid en kontring fick Zlatan Ibrahimovic bollen på högersidan och slog ett inlägg som Blaise Matuidi nickade i mål.
PSG höll undan i andra halvlek då man såg till att Lyon fick allt svårare att komma till offensivt.
Paris SG klev därmed förbi Lyon i ligatoppen. Men det är mycket jämnt. Förutom PSG och Lyon har även trean Marseille 35 poäng efter 18 omgångar. Marseille slog Toulouse med 1-0 på lördagen. Efter nästa omgång har serien nått halvvägs.

Även om Zlatan Ibrahimovic fick gå mållös av Parc des Princes på söndagen, så leder han skytteligan överlägset med sina 17 mål, sju fler än någon annan.
Publicerad 2012-12-16 kl 22:53