TV: Zlatan briljerade i Hong Kong - hattrick av svensken

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic, 32, är med på PSG:s Asien-turné.

En halvlek in i första matchen, mot Kitchee, hade svensken gjort två mål och en assist.

I den andra halvleken fullbordade han sitt hattrick med en nick fram till 6-1.

Han har i princip varit ostoppbar sedan han anlände till Paris Saint-Germain.

Zlatan Ibrahimovic har vunnit den franska skytteligan två år i rad och när han nu är med på PSG:s Asien-turné, just nu i Hong Kong, verkar formen sitta i. En halvlek in i matchen mot Kitchee ledde Paris med 4-1.

Zlatan? Han noterades för en vacker assist med yttersidan till Jean-Christophe Bahebeck och två  egna mål.

Det första gjorde han efter en turlig studs på målvakten och svensken kunde slå in bollen i öppet mål. Det andra gjorde Ibra genom att trycka upp bollen i nättaket på en fin passning från Bahebeck.

I den andra halvleken gjorde 21-årige Bahebeck mål igen när han satte dit 5-1 för PSG.

20 minuter från slutet fördelade Zlatan boll ut på kanten och tog plats i straffområdet innan han själv nickade in sitt tredje mål för dagen.

I den 75:e minuten blev svensken utbytt och ersattes av Jean-Kevin Augustin.

Kitchee reducerade sedan till 2-6 vilket också blev slutresultat i matchen. Nästa match för PSG blir mot Guingamp i Peking på lördag.

Publicerad 2014-07-29 kl 15:35