POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

TV: Zlatan efter PSG:s titelmiss: "Kan garantera guld och fest"

Foto: TV4 Sport

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahmimovic missade PSG:s möte med Sochaux, och 1-1 räckte inte till att säkra titeln. Men nästa vecka kan svensken vara tilllbaka.

– Då hoppas jag på spel och då kan jag garantera guld och fest, säger han i sin app.

Tre poäng hade lett till guldfest i Paris - och utan en skadad Zlatan Ibrahimoivc var det Edinson Cavani som klev fram och satte sig själv i målprotokollet.

Efter en löpning i djupled tog han emot en lång och hög djupledsboll och klippte sedan till på volley med sitt andra tillslag till 1-0 och guldet var tillfälligt i Paris

Drygt tio minuter in i andra halvlek sattes dock guldet på vänt. Sochaux kvitterade efter at Ayew klackat fram bollen till Marenge som slog en inlägg som Sirigu boxade bort - men inte bättre än att Silva fick bollen rakt på sig varpå den ändrade riktning och fortsatte in i eget mål.

PSG satte sedan Sochauxmålvakten Pele på ett par prov men utan att lyckas få bollen förbi honom. Varsin poäng och ligasegern får vänta.

I sin app beklagar Ibrahimovic att segern uteblev.

– Ingen ligatitel och fest idag. Nästa match har vi chans på ligaguldet och då hoppas jag på spel och då kan jag garantera guld och fest, säger Zlatan i sin app.

Publicerad 2014-04-27 kl 23:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå