Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Zlatan förklarar - därför skrek han åt Leonardo

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic gormade åt sin egen chef mitt under guldfirandet. Nu förklarar han att utbrottet inte riktades mot Leonardo.

- Dopningskontrollanterna förstörde min fest, säger svensken till PSG:s hemsida.

Scenen tycktes underligt malplacerad. Paris Saint-Germain hade just säkrat sin första ligatitel på två decennier och flera TV-team bevakade glädjescenerna efter slutsignalen. I omklädningsrummet bjöds det upp till dans, och alla tycktes vara sprudlande glada.

Alla utom en.

Mitt bland uppkorkade champagneflaskor och euforiska lagkamrater zoomade en filmkamera in Zlatan Ibrahimovic. Han såg förbannad ut – och tycktes skälla ut sin egen sportchef Leonardo.

Genast började det spekuleras i att duon skulle vara osams och att skyttekungen, som gjort 27 ligamål under säsongen, skulle vara på väg att flytta "hem" till Italien. Men nu förklarar Ibrahimovic i en intervju med PSG:s hemsida hur alltsammans hängde ihop.

- Det hela var ganska enkelt. Några dopningskontrollanter skulle göra en stickprovskontroll och hämtade mig på planen när jag firade med resten av laget. Jag frågade om det verkligen var nödvändigt, för allt jag ville var att festa med de andra. Men kontrollanterna sade att regler var regler. Jag tyckte att det var fel, men följde ändå med, säger Zlatan.

I 20 minuter satt han sedan och väntade innan kontrollanterna lät honom gå.

- Till sist kom en ledare och sade att jag kunde följa med. När jag kom tillbaka till omklädningsrummet var jag rätt så arg och förklarade för "Leo" vad som hänt. Jag sade åt honom att de förstört min fest med laget. Ingenting annat hände, så jag var verkligen inte sur på Leo. Oavsett hur tv och tidningar tolkat händelsen, säger Ibrahimovic.

I samma intervju hävdar han dessutom att flyttryktena som omgett honom på sistone är ogrundade. 31-åringen ser PSG som ett "växande projekt" där han tror att han kommer stanna de återstående två säsongerna av sitt kontrakt.

Publicerad 2013-05-14 kl 19:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons