Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Zlatan förklarar utbrottet mot Leonardo: Det var lite synd

PARIS. Bilderna på en ilsken Zlatan som skällde ut Leonardo fick stor spridning.
Nu förklarar han:
- Hade inget med "Leo" att göra.

På en pressträff med svenska medier så förklarade Zlatan Ibrahimovic att han inte har något mot PSG:s sportchef Leonardo som han skällde ut efter klubben bärgat ligatiteln.

Skälet var helt annat:

– När jag festade och njöt av segern och troféen kom en antidopingkille och hämtade mig från planen och tog in mig i ett rum. När jag frågade honom om jag bara kunde skriva på och gå tillbaka till laget och fira. Men det fick jag inte. Då frågade jag om de kunde hämta doktorn. Då sa han "nä, nä, nä." Han var lite arrogant. Jag väntade där i 20-30 minuter, säger Zlatan.

– När team manager hämtade ut mig blev det lite bråk och vi fick inte lämna. De sa att vi bara skulle dra men då hette det att jag riskerade att bli diskad, som hände med Rio Ferdinand som fick åtta, nio månaders avstängning, och det var jag rädd för.

- När jag väl lämnade och kom tillbaka till omklädningsrummet sa jag till Leo att jag var förbannad på dem. Det hade inget med Leo att göra. Jag hade inte ens sett honom efter matchen. Så det var bara att jag var lack på dem. Det kan fan inte funka så att man vinner ligan och är inlåst i ett rum med Lyon-spelare och ser dem deppa och jag själv ville bara få ut glädjen. 

- Så det hade ingenting med Leo att göra. Men bilderna visar något helt annat. Det var lite synd, säger Zlatan.

Publicerad 2013-05-22 kl 11:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons