TV: Zlatan målskytt i PSG:s lekstuga - kavalkad av drömmål

Ligue 1

Zlatan Ibrahimovic blev första målskytten när Paris Saint-Germain tog emot överraskningslaget Angers. Totalt blev det 5-1 och PSG radade upp de vackra målen.

Paris Saint-Germain tar emot överraskningslaget Angers hemma i toppen av Ligue 1. Trots att lagen båda huserar i toppen av tabellen ligger PSG hela 23 poäng före och spänningen i toppstriden är obefintlig.

Efter en halvtimmes spel så såg det ut som försvaret glömt att man måste markera Zlatan Ibrahimovic för att undvika att släppa in mål. Svensken fick ostört ta emot bollen vid straffområdslinjen och skjuta in 1-0 mellan målvakten ben.

Och som brukligt blir det flera mål när PSG spelar hemmamatch. För 18:e gången på raken gör Paris Saint-Germain minst två mål i en ligamatch hemma. Det ordnades redan i den första halvleken när Gregory van der Wiel trocklade med bollen vid kortlinjen och lyckades servera Lucas mitt i straffområdet.

I den andra halvleken utökade PSG till 3-0 efter ett vackert anfall där spelarna kickade runt bollen på volley. Blaise Matuidi, som även spelade fram till Zlatan Ibrahimovics mål, assisterade van der Wiel som bredsidade in 3-0 på volley.

Volleyspelet skulle forstätta. Reduceringen från Pierrick Capelle kom efter att PSG nickat undan en hörna och Capelle nypt till direkt på just volley.

PSG svarade snabbt. Lucas sög in bollen och lyckades få fram en halvdan passning till Angel Di Maria som drog till direkt till ett läckert 4-1. Något han följde upp tre minuter senare när Matuidi smekte en vacker boll i djupled. Di Maria löpte ikapp bollen och chippade in 5-1.