TV: Zlatan med mål och assist när PSG slog Marseille

Ligue 1

Paris Saint-Germain vann "Le Classique" mot Marseille under söndagen, efter ett mål och en assist av Zlatan Ibrahimovic.

Vilken start det blev i Le Classique mellan Marseille och PSG! Zlatan Ibrahimovic tryckte in 1-0 redan efter två spelade minuter. En rejäl kalldusch för Marseille, och dess supportrar som tystnade rejält på läktarna.

Det var Zlatans 21:a mål den här säsongen.

OM skulle dock kvittera. Efter 25 spelade minuter satte Cabella 1-1, och gav nytt hopp till hemmalaget.

I paus stod det 1-1.

Efter en timmes spel fick Zlatan ett riktigt bra läge inne i Marseilles straffområde, men helt ren fick han inte till avslutet. Bollen stack rätt upp i luften och gick långt utanför målburen.

Med halvtimmen kvar skulle det dock komma mer från PSG:s sida. Zlatan spelade, efter att ha lurat Marseilles målvakt vid kortlinjen, elegant fram bollen till Di Maria som kunde rulla in 2-1 för bortalaget.

I den 89:e minuten var Marseille nära att kvittera efter en kontring, men Nkoudou sköt utanför i en bra position inne i straffområdet. Kort därefter sköt Marseille tätt utanför stolpen igen.

Lagens startelvor:

Marseille: Mandanda - Dja Djédjé, Nkoulou, Rolando, Manquillo - Isla, Diarra – Barrada, Cabella, Nkoudou - Batshuayi

Paris Saint-Germain: Trapp - Aurier, Luiz, Silva, Maxwell - Motta, Rabiot, Matuidi - Lucas, Ibrahimovic, Di Maria.