TV: Zlatan med nytt hattrick när PSG vann

Ligue 1

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att ösa in mål för PSG. I 4-1-segern mot Nice stod svensken för ett nytt hattrick där han bland annat bjöd på en urläcker frisparksbomb.

Under lördagen tog PSG emot Nice - som ett sista test av formen inför Champions League-kvartsfinalen mot Manchester City nästa vecka.

Laurent Blanc ställde ett starkt lag på benen med lagets store målkung Zlatan Ibrahimovic på topp.

Beskedet efter matchen?

Manchester City får se upp för den 34-årige svensken verkar fortsatt vara i sitt livs form sedan han slagit till med ett nytt hattrick.

Ibrahimovic började med att öppna målskyttet på Parc Des Princes efter att dryga kvarten var spelad. Efter att skickligt ha tagit emot en lång passning från David Luiz så stänkte svensken upp bollen i nättaket bakom en chanslös Cardinale i Nice-målet.

Bortalaget väntade dock inte länge med repliken och bara tre minuter senare slog Hatem Ben Arfa till med ett riktigt drömmål. Fransosen fick avancera fritt långt in på PSG planhalva och knorrade sedan läckert in kvitteringen i bortre krysset.

Ibrahimovic hade dock inte sagt det sista ordet och med tio minuter kvar av den första halvleken stegade han upp för att slå en frispark.

Svensken fick på en kanonträff och bollen letade sig klockrent in i krysset och PSG gick till halvtidsvila med en 2-1-ledning.

I början av den andra halvleken skulle den redan klara mästaren dubbla sin ledning sedan David Luiz tajmat en hörna perfekt och nickat in 3-1 för PSG.

Så för att återgå till matchens stora huvudperson Zlatan Ibrahimovic. Med tio minuter kvar skulle han fullborda ännu ett hattrick i PSG-tröjan och i samtidigt slå in sitt 30:e ligamål den här säsongen.

Efter att Adrien Rabiot transporterat bollen i 60 meter spelade han bollen i exakt rätt ögonblick till Ibrahimovic som en mot en med målvakten inte gjorde några misstag.

Närmast, på tisdag, väntar möte i CL med Manchester City hemma på Parc Des Princes för Ibrahimovic och hans PSG.