TV: Zlatan nära drömmål - blev mållös när PSG vann med 5-1

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic blev mållös - men Paris SG besegrade Lakhwiya med 5-1.

PSG är på träningsläger i Qatar och i dag besegrades Lakhwiya med 5-1. Zlatan Ibrahimovic spelade i den första halvleken som slutade 2-1, men svensken var inte inbladad i något av målen.

Ezequiel Lavezzi gjorde 1-0 efter 17 minuter efter en fin framspelning av vänsterbacken Blaise Matuidi. Tre minuter senare lobbade Da Silva Nilmar snyggt in kvitteringen. Strax därefter var Zlatan Ibrahimovic nära att bjuda på ett snyggt mål, men chippen från 16 meter gick utanför.

I stället satte Lavezzi 2-1 i den 39:e minuten efter ett fint samarbete med Javier Pastore och
Clement Chantome.

I halvtid tog PSG ut hela sitt lag och in kom bland andra
nyförvärvet Lucas Moura. Efter 57 minuter gjorde Kévin Gameiro 3-1. Fem minuter senare ökade Nene på ledningen till 4-1 innan Jeremy Menez fastställde slutresultatet till 5-1.

2.03 in i klippet ser ni Zlatans lobbförsök.

Publicerad 2013-01-02 kl 18:15