TV: Zlatan stal Beckhams första mål när PSG vann

Frankrike

David Beckham skulle göra sitt första mål för PSG på tilläggstid med sitt 2-0. Då klev en reslig svensk fram och stal målet.

Paris Saint-Germain fick inte hål på Rennes under den första halvleken och bytte in David Beckham i paus. Men det blev inte engelsmannen utan Jeremy Menez som till sist fick hål på hemmalaget. I den 56:e minuten hittade han nätet efter en solo rajd.
På tilläggstid utökade PSG till 2-0. David Beckham chippade bollen över målvakten men precis när det var på väg in i mål klev Zlatan Ibrahimovic fram och satte pannan på den. 2-0 och Beckham får vänta på sitt första mål.
- De får ta et snack om det i omklädningsrummet sen, konstaterar TV4:s expertkommentator Hasse Backe.