TV: Zlatan tvåmålsskytt i enkel PSG-seger

Ligue 1

Zlatan Ibrahimovic gjorde mål 33 och 34 i ligan den här säsongen under fredagen, när PSG hemmabesegrade Rennes med 4-0.

Den första halvleken var ingen höjdare. I paus stod det 0-0 och lagen bjöd inte på något direkt finspel under de första 45 minuterna.

Men Paris Saint-Germain skapade några farligheter. Bland annat klackade Zlatan Ibrahimovic fram Angel di Maria i ett fint läge, men det brände argentinaren. Kort därefter lyckades inte Edinson Cavani stöta in 1-0 i öppet mål från nära håll.

I den andra halvleken lyfte dock PSG. Först satte Maxwell 1-0 i den 50:e minuten efter att ha tunnlat en försvarare och sedan pangat in bollen via ribban. Och kort därefter "stämplade" Zlatan in 2-0 för Paris. Svensken stod för en akrobatisk spark på ett inlägg.

Målet är Zlatans 33:e i ligan den här säsongen. Men det skulle även komma ett mål nummer 34 under fredagen. Med lite mer än tio minuter kvar att spela flyttade anfallaren på en försvarare i en löpduell och bombade upp 3-0 inne i straffområdet.

Innan slutsignalen ljöd lyckades även Edinson Cavani sätta 4-0 för PSG.

Se alla mål i spelaren ovan.

PSG:s startelva: Trapp - Aurier, Marquinhos, Silva, Maxwell - Motta, Stambouli, Pastore - Di Maria, Ibrahimovic, Cavani.

Rennes startelva: Costil, Moreira, Gnagnon, Armand, Mexer, Baal, Fernandes, Sylla, Dembele, Henrique, Sio