TV: Zlatan tvåmålsskytt när PSG slog ut Marseille

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic gjorde båda målen när PSG återigen slog Marseille med 2-0.

I helgen fick David Beckham hoppa in i franska klassikern PSG-Marseille, och var inblandad i PSG:s 2-0-mål. Nu fick han chansen från start i åttondlesfinalen i franska cupen där Jeremy Menez som sades vara i onåd hos Carlo Ancelotti fick bära kaptensbindeln.

Och det blev 2-0 igen efter två mål av Zlatan Ibrahimovic som fick lite revansch efter att ha fått kritik för att ha sett tung ut i de senaste matcherna.

I 35:e minuten fick Zlatan en fin boll av Chantome till höger en bit utanför Marseilles straffområde. Han avancerade och vann en närkamp med Mendez innan han kunde bredsida in 1-0 bakom Mandana.

Strax därefter var det ordentligt irriterat med ett rejält gurgel mellan spelarna efter att Romao gått hårt fram mot Beckham - och ytterligare någon minut senare tjafsade Zlatan och Joey Barton med varandra efter att Barton klagat på vad han tyckte var ojuste spel med armbågen från Zlatans sida.

I andra halvlek ordnade Zlatan en straff efter att Morel som fallit i en närkamp med anfallaren slängde ut ett ben och fällde Zlatan. han tog själv hand om straffen och gjorde det perfekt utan chans för Mandana som gick åt fel håll.

Marseille kunde sedan inte få hål på PSG som nu är klart för kvartsfinal där man får möte Evian.

Publicerad 2013-02-27 kl 23:00