Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Zlatan:"Vi spelade på instinkt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani gjorde sin första match tillsammans och svensken var nöjd med sammarbetet.

– Självklart är han en mycket bra spelare, sade Ibrahimovic efter matchen.

Var för sig är de två av världens absolut bästa anfallare. Tillsammans bildar de ett av världens mest spännande anfallspar och på fredagskvällen spelade Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani till slut bredvid varandra i PSG-tröjan.

– Vi fick inte mycket instruktioner. Det bara hände. Ikväll (läs igår) var det bara att spela på instinkt, sade Ibrahimovic på presskonferensen efter matchen enligt Le Parisien.

Trots att varken Cavani eller Ibrahimovic lyckades göra mål var svensken nöjd med sammarbetet.

– Självklart är han en mycket bra spelare. Han rör sig mycket framför mål och erbjuder en hel del alternativ för oss andra. Men man ska inte analysera för mycket av tjugo minuters spel. En sak är säker, vi måste servera honom bollar så att han kan göra mål, sade Ibrahimovic enligt Le Parisien.

– Jag kommer att fortsätta spela mitt spel, med att göra fler mål och assistera till fler mål. Jag tror inte att Cavani kommer att vara så involverad i vårat uppbyggnadsspel, utan ska hålla sig framför mål för att få så många målchanser som möjligt, sade Ibrahimovic.

Trots att sammarbetet med Cavani var en ljusglimt så var Ibrahimovic inte alls nöjd med spelet efter 1-1 premiären mot Montpellier.

– Vi var dåligt organiserade och i den första halvleken hade vi problem med att hitta varandra offensivt. Lyckligtvis blev det bättre den andra halvleken. Personligen är jag inte speciellt nöjd. Det känns so jag långsamt håller på att komma i form, det kan ta några veckor men jag kommer att bli bättre, sade Ibrahimovic.

Publicerad 2013-08-10 kl 09:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons