Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Uppgifter: Här är Zlatans tre andra erbjudanden

Foto: scanpix

En klausul i kontraktet med Paris SG kan påverka Zlatan Ibrahimovics framtid. Tre klubbar håller därför tummarna att svensken inte skriver på för Manchester United nästa vecka.

The Sun kommer med påståendet att en lojalitetsbonus med Paris SG på 3,9 miljoner pund, drygt 45 milj kr, utfaller den 30 juni om Zlatan ännu inte skrivit på för en ny klubb. Det är dagen då hans kontrakt med PSG går ut.

Manchester United har i engelska medier med allt mer bestämd ton pekats ut som Zlatans nya adress. EM, som inleds den 10 juni, har ofta ringats in som svenskens deadline för nästa klubbval, vilket i så fall enligt The Sun skulle kosta 34-åringen hans bonus. Tabloiden hävdar också att Zlatan har tre andra erbjudanden att ta ställning till: från Chelsea, Bayern München och Shanghai Shenhua.

The Sun påstår vidare att det kinesiska erbjudandet inte intresserar Zlatan, att Premier League och Bundesliga däremot lockar, att ett ramavtal med United visserligen är på plats, men att Zlatan ännu inte fattat tagit något slutgiltigt beslut.

Uppgifterna om en lojalitetsbonus som skulle utfalla vid månadsskiftet har inte förkommit i franska tidningar. Det var även länge sedan som Chelsea eller Shanghai Shenhua nämndes i matchen om Zlatan, medan Bayern München knappt nämnts alls.    

Publicerad 2016-06-05 kl 08:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons