Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Uppgifter: Johansson "väntar på Toulouse" - men Aek vill förlänga

Foto: Bildbyrån

Jakob Johansson ryktas fortsatt till Toulouse - men Aek Aten uppges också vilja förlänga med landslagsmittfältaren.

I förra veckan kom uppgifter i grekisk press att franska Toulouse är intresserat av att värva Jakob Johansson från Aek Aten.

Även franska La Dépêche du Midi skriver om övergången, och även att Johansson själv vill till Toulouse. ”Enligt våra uppgifter väntar Johansson bara på ett tecken från klubben”. La Dépêche skjuter sedan in ett citat från en källa nära svenskens grekiska klubb AEK: ”Kontakten mellan Toulouse och Aek är etablerad. Ett avgörande väntas i nästa vecka, vare sig det är positivt eller negativt”.

Enligt den franska tidningen lär övergångssumman inte överstiga två miljoner euro, drygt 19 miljoner kronor, för svensken vars kontrakt går ut nästa sommar.

Grekiska SDNA skriver dock att Aek inte har några planer på att acceptera ett bud på två miljoner euro från Toulouse för Jakob Johansson, som det talats om. I stället hoppas Atenklubben på att locka den svenska landslagsmittfältaren att skriva på ett nytt kontrakt. Samtal med representanter för Johansson väntar, enligt sajten.

Så här sa Johansson själv till Fotbollskanalen angående Toulouse-ryktet i förra veckan:

- Jag svarar tyvärr mitt gamla vanliga tråkiga svar: när det gäller intresse och rykten från andra klubbar så vill jag helst inte uttala mig. Det får i sådana fall Aek eller möjligvis min agent Stefan Selakovic göra. Men om det finns intresse kring mig är det klart att det är kul, att det man gör uppskattas.

Hur ser du på din situation i Aek i övrigt?
- Jag har ett år kvar på kontraktet och har sagt att om det dyker upp något konkret där jag behöver ta ställning till om jag behöver byta klubb eller inte, då gör jag det där och då. Men som jag har sagt tidigare, jag trivs bra i Aek, det är ett skönt liv här nere. För att jag ska vara intresserad om det dyker upp någonting så ska det vara något bra som passar för mig fotbollsmässigt men även utanför fotbollen med familjen. Så mycket kan jag säga.

Publicerad 2017-08-07 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons