Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Uppgifter: PSG har kontaktat Mourinho

Foto: AP

Zlatan Ibrahimovic kan få sin favoritchef tillbaka.

Le Parisien skriver att PSG kontaktat José Mourinho.

Efter förlusten mot Nice i helgen var klubbens nuvarande manager Carlo Ancelotti förbannad. Han deklarerade öppet att Paris Saint Germain för närvarande är helt under isen. Ingenting fungerar som det ska.

- Vi är inte ett lag, utan en formation bestående av individualister som spelar för sig själva. Jag måste hitta en lösning på det här. Det är inte enskilda personer jag vänder mig emot, utan mot hela gruppen, sade Ancelotti till Onside.dk.

Enligt honom väntar radikala förändringar – och Le Parisien uppger att det kan få konsekvenser för Ancelotti själv. PSG:s ägare Nasser Ghanim Al-Khelafi ska ha träffat Real Madrid-tränaren José Mourinho för att diskutera ett framtida samarbete med honom.

Le Parisien hävdar att december månad blir avgörande för hur klubben agerar. Om Carlo Ancelotti lyckas putta tillbaka ligatrean på vinnarspåret får han sitta kvar, åtminstone till i sommar, men skulle resultaten utebli kan han ersättas i januarifönstret. Grundtanken påstås dock vara att Mourinho ansluter först när innevarande säsong tagit slut.

I Spanien har portugisen haft en del bekymmer på sistone. Real ligger bara trea i La Liga, men fick en del andrum genom att övertygande slå ligatvåan och lokalrivalen Atletico i helgens Madridderby.

Publicerad 2012-12-03 kl 08:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons