Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Uppgifter: Zlatans skada värre än befarat - kan tvingas till operation

Till slut vet PSG vad som plågar Zlatan Ibrahimovic. Svensken har en hälsporre, och enligt uppgifter till Sportbladet kan Zlatan i värsta fall tvingas till en operation.

Zlatan Ibrahimovic har bara kunnat spela sporadiskt den här säsongen, och senast han spelade var när PSG mötte Lyon i Ligue1 den 21 september. Efter det har Ibrahimoivc tvingats lämna återbud till såväl Blågult som till sitt klubblag.

I dag ska Ibrahimovic undersökas i Sverige för att kunna göra en ny bedömning av skadan. Enligt uppgifter till Sportbladet vet nu PSG till slut vad det är för skada. Det ska röra sig om en hälsporre, och inte hälsenan som varit den tidigare diagnosen. Landslagsläkaren Leif Swärdh dementerade senare till fotbollskanalen.se att det skulle röra sig om en hälsporre.

Klubbens medicinska ledning hoppas i dag kunna få närmare besked på hur lång Zlatans fortsatta skadefrånvaro blir. Enligt Sportbladet kan svensken i värsta fall tvingas till en operation för att få bort smärtan i foten.

Sverige möter Montenegro i EM-kvalet den 15 november, en match som kan vara i fara för Ibrahimovic.

UPPDATERING 12.05:

Enligt tidningen Le Parisien ska Zlatan Ibrahimovic ha återvänt till Paris under onsdagen. Tidningen skriver att Ibrahimovic åkte till Sverige i söndags och åtföljdes då av Dario Fort från PSG:s medicinska stab. De ska under tiden i Sverige ha gjort ytterligare undersökningar av Ibrahimovics skadade häl.

Publicerad 2014-10-22 kl 07:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons