Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

Verratti saknar Zlatan: "Det är en kille som märks"

Foto: tT

Zlatan Ibrahimovics flytt från Paris SG kändes på djupet. Det berättar nu Marco Verratti, som stod svensken nära.

Medan Zlatan Ibrahimovic förbereder sig för sin debut med Manchester United, så berättar Verratti om tomrummet som uppstod i PSG. På Le Parisiens fråga om det kändes som att bli föräldralösa efter Zlatans flytt, svarar den italienska stjärnan:

– Ja, lite så. Den första dagen när jag kom tillbaka till Paris, så kändes det verkligen i omklädningsrummet att han inte var där. För mig, men också för mina lagkamrater. Det är en kille som märks så mycket både på planen och utanför. Jag saknar honom, säger Verratti till Le Parisien.

Zlatan ville att Verratti skulle ärva hans tröja nummer 10. Så blev det inte i slutändan. Men 23-åringen säger sig inte vara besviken.

– Nej, det var ett gemensamt beslut med Flaco (Pastores smeknamn). Han förtjänar det. Han är en av de mest tekniska spelarna i laget. Jag är väldigt glad att han blir vår nummer 10. Jag är tacksam mot Ibra som ville att jag skulle ha numret. Han är min vän, han hjälpte mig mycket, men jag är säker på att han också uppskattar att Flaco bär hans nummer, för Ibra gillar honom skarpt.

Liksom Hatem Ben Arfa före honom, så viftar Verratti bort försök att göra jämförelser med Zlatan. I det här fallet försöker Le Parisien med Verratti som ny symbol för laget.

– Det första jag förstod när jag kom till PSG var att människan kom före spelaren. I omklädningsrummet fungerar det verkligen bra. Jag tror aldrig jag varit i en grupp som denna. Ingen får vara förmer än någon annan.

Publicerad 2016-07-30 kl 09:23
FRANKRIKE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER