Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Ytterligare en tränare får sparken i Ligue 1

Jean-Luc Vasseur blev den tredje tränaren att få sparken i Ligue 1 den här säsongen. Efter Toulouse och SC Bastia gjorde ännu ett bottenlag sig av med sin huvudtränare, den här gången var det Reims.

Reims har sparkat sin huvudtränare Jean-Luc Vasseur, med bara sju omgångar kvar av Ligue 1-säsongen. Beskedet kom efter endast en seger i Ligue 1 på de 14 senaste omgångarna.

Hösten såg bra ut, med bland annat ett 2-2-resultat mot PSG och åtta segrar, men Vasseur har ändå alltid haft en stor del av spelargruppen emot sig, då de inte har accepterat hans Tysklandsinspirerade spelfilosofier. Vasseur anställdes i somras när Fournier lämnade för att göra succé i Lyon, men hade tidigare aldrig varit anställd av en Ligue 1-klubb.

Det är ännu inte klart vem som ersätter, men L'Équipe skriver om att den omtyckte assisterande tränaren Olivier Guégan får ta över ansvaret säsongen ut. Reims har 35 poäng efter 31 omgångar, med tre poäng till under nedflyttningsstrecket. De två kommande matcherna är mot bottenkollegorna OGC Nice och SC Bastia. 

Publicerad 2015-04-07 kl 13:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons