Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan: Aldrig haft en tränare som Ancelotti

Foto: AP

Carlo Ancelotti och Zlatan Ibrahimovic

Carlo Ancelotti verkar vara förlorad för PSG – och han kommer att vara saknad.

- Jag har aldrig haft en tränare som honom, säger Zlatan Ibrahimovic till Telefoot.

Zlatan Ibrahimovics framtid i PSG kan avgöras av Carlo Ancelottis framtid i klubben, har Zlatans agent Mino Raiola sagt och sade indirekt att ”om Ancelotti försvinner kanske Zlatan gör det också”.

Mycket tyder nu på att Ancelotti kommer att lämna klubben, sannolikt för att ta över Real Madrid, och i en intervju med Telefoot som goal.com tagit del av så pratar PSG:s superstjärna Zlatan Ibrahimovic om hur han ser på framtiden utan Carlo Ancelotti och hans eventuella efterträdare.

- Jag har aldrig haft en tränare som honom. Hans träningsmetoder är bäst. Han lägger ansvar på spelarna och det gillar jag. Jag vet dock inget om hans framtid. Om han lämnar behöver vi en topptränare som kan leda ett lag som konkurrerar i Europa. Och det är inte lätt. Bara de allra bästa kan klara av det, säger han.

- Jag vril inte att Ancelotti ska lämna. Jag tycker att han har gjort ett fantastiskt jobb. Jag har haft många tränare men ingen som honom. Han har en speciell relation till spelarna och det gör honom till den perfekte för det här jobbet. Och, han är elegant, fortsätter Zlatan.

Ikväll, söndag, spelar PSG sin sista amtch för säsongen, och kanske blir det sista matchen tillsammans för Ancelotti och Zlatan. Matchen ser du 21.00 i TV4 Sport eller HÄR på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-05-26 kl 15:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons