Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

"Zlatan behöver kärlek"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

PSG ska erbjuda Zlatan Ibrahimovic en ny, högre lön. Det skriver franska L'Equipe.

- Zlatan behöver kärlek eftersom han har sett klubben investera så mycket pengar i Cavani, säger en källa till tidningen.

På presskonferensen inför Hammarby-Paris Saint-Germain sa Zlatan Ibrahimovic att han hade en del saker att reda ut med PSG:s president Nasser Al-Khelafi. Ett uttalande som förbryllade många.

Nu har en källa nära PSG berättat för L'Equipe att Zlatan behöver mer pengar för att stanna.

- "Ibra" vill ha pengar. Zlatan behöver kärlek eftersom han har sett klubben investera så mycket pengar i en annan anfallare. Klubben kommer visa honom kärlek, och den kan ha en ekonomisk dimension, men det kommer även slå an en psykologisk sträng.

Thiago Silva har blivit erbjuden ett nytt kontrakt för att Paris-klubben ska få behålla stjärnbacken (som Barcelona har dragit i). Zlatan Ibrahimovic ska bli erbjuden ett liknande kontrakt - men kommer inte bli erbjuden lika mycket pengar.

PSG är inte särskilt oroad för situationen då de intresserade klubbarna -  Real Madrid, Manchester City eller Juventus - inte lagt fram något konkret bud. Paris Saint-Germain är således inte särskilt oroade för situationen med Ibrahimovic.

"Att Ibra blir kvar i Paris säsongen 2013/14 är därför 99,9 procent säkert”, summerar L'Equipe.

Publicerad 2013-07-24 kl 15:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons