Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

”Zlatan har ett litet ego”

Nästa vecka är Laurent Blancs hittills viktigaste match som PSG-tränaren: Champions League-mötet mot Chelsea. I en intervju med Yahoo pratar han därför om lagets hårdaste material. Om att han inte har problem med Zlatans "lilla ego".

Laurent Blanc intervjuades av Alain Roche, den tidigare PSG-försvararen och -sportchefen, för Yahoos räkning. I en förhållandevis avslappnad miljö kunde även Blanc passa på att skämta om Zlatan Ibrahimovic. 

- Han har ett litet ego, men jag har inga problem med det.

- Det är en pojke som, i motsats till vad man kan tro, är väldigt öppen för alla ämnen. Han gillar verkligen fotboll.

- Jag har känt spelare som har varit svårare att hantera än vad han har varit. Han älskar att göra det han ombeds att göra, och när han väl förstår uppgiften, så lägger han ned nödvändig motivation och koncentration. Han är alltid på samlingarna en timme innan alla andra, och jobbar på med en professionell attityd. I mitt lag är det en spelare som kan vinna Ballon d'Or, och det är Ibra. Han förvånar mig med sitt snabba tempo och sin tyngdpunkt som gör att han ser ut som en 1,75 metersspelare.

Blanc avslöjade också att PSG siktar på att göra minst ett stort nyförvärv även i sommar, men att han själv ännu inte visste vilka spelare som är mest aktuella.  

Publicerad 2014-03-25 kl 12:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons