Zlatan i toppform - het när PSG gick till cupsemi

Ligue 1

Zlatan Ibrahimovic visar toppform för PSG. I cupvinsten mot Saint Etienne klev svensken fram och var inblandad i två mål - trots skadebekymmer.
- Man känner alltid av det, men man kör bara på, säger han i sin app.

Redan efter tolv minuter hittade svensken sin uruguayanske anfallskompis Edinson Cavani med en öppnade passning som skar rakt igenom motståndarnas försvar. En fin aktion där Cavanis avslut var lika behärskat som välplacerat när han kom fri med målvakten.

Vid 2-0 skickade Ibrahimovic in bollen från kanten, varpå Cavani fick på en klack som hade suttit även om inte Marquinhos bestämt sig för att ge bollen en extra skjuts över linjen.

Precis före pausvilan fick Saint Etienne straff, och den förvaltade Valentin Eysseric. Men PSG skulle dock hålla ledningen matchen ut. I slutminuterna fick Lucas Moura även sätta 3-1-målet efter lite dribblingar.

Vinsten betyder att PSG nu är vidare till semifinal i cupen.

- Vårt mål är att upprepa det vi gjorde förra säsongen och då var vi tvungna att vinna, säger Zlatan i sin app.

Han berättar även att han märker av smärtor från flera tidigare skador, men att det inte stoppade honom i matchen.

- Man känner alltid av det, men man kör bara på, säger Ibrahimovic i appen.

Publicerad 2016-03-02 kl 23:45