POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Zlatan: ”Jag har bestämt att jag är ung”

Foto: Scanpix

Tidigare jämförde Zlatan sig med årgångsvin. Nu dras han med i sin agents liknelse med en filmkaraktär, och påpekar samtidigt:
– Jag är i mitt livs form.

Uefa.com hade förra veckan en intervju med Zlatan inför första kvartsfinalen mot Manchester City. I dag kom uppföljningen.

- Jag njuter, jag njuter väldigt mycket, för det var mycket snack innan säsongen. Men nu snackar folk inte mer. Jag ser dem njuta i stället. Det är så jag gör. Jag njuter själv och ger lycka åt andra och låter dem njuta av den, säger Zlatan till uefa.com.

Det har sagts att Zlatan är bättre än någonsin och 34-åringen är inte sen att stämma in i påståendet.

- Det är sant, det är så jag känner det. I dag är jag i mitt livs form. Jag är född gammal och kommer att dö ung, säger Zlatan, och flörtar med sin agent Mino Raiolas uttalande i Gazzetta dello Sport förra veckan om att Zlatan är som Brad Pitt i filmen ”Benjamin Buttons otroliga liv”, där huvudrollsinnehavaren åldras baklänges.

- Ålder är bara en siffra. Man är så gammal som man känner sig i huvudet. Huvudet bestämmer hur ung du är och hur gammal du är. Så i år bestämde jag mig för att jag är väldigt ung.

I den första intervjudelen talade Zlatan om att samla så många pokaler som möjligt. Han återkommer till temat även den här gången, när Champions League-bucklan nämns.

- Jag spelar för pokaler, vilken den än är. Jag kommer att göra allt som står i min makt, offra allt jag har, för att vinna den. Absolut. Så har vi chans att vinna en, så vill vi vinna den. På planen vill spelarna vinna allt.

Publicerad 2016-04-11 kl 14:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå