Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan: Jag måste prata med presidenten

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatans framtid i PSG är fortsatt oviss.

Det har ryktats att Zlatan är på väg bort från PSG. Själv tar han snacket med ro men säger att det finns osagda saker mellan honom och klubben.

- Vi måste se till så att båda parterna är nöjda, säger Ibrahimovic.

Cirkusen runt en eventuell flytt för Zlatan Ibrahimovic har varit i gång under hela sommaren. Real Madrid, Napoli och Manchester City ska alla ha varit möjliga destinationer för honom. Nu säger svensken själv att saker måste redas inför den kommande säsongen.

- Jag måste reda ut ett par saker med Nasser (Al-Khelaifi, PSG:s president). Jag har inte träffat honom än. Professionell som jag är kommer jag fullfölja kontraktet. Men jag måste prata med presidenten först.

Vad Ibrahimovic måste reda ut är dock oklart och anfallaren själv menar att det är mellan honom och presidenten.

- Att vi måste prata behöver inte ha med framtiden att göra. Vad vi måste prata om är mellan mig och honom. Det kan vara boende eller vad som helst. Vi brukar göra så ofta, men det är mellan oss, säger Ibrahimovic men tillägger:

- Jag vill prata med klubben för att veta vad de vill och vad jag vill. Det gäller att båda parter är nöjda.

Under sommaren har 31-åringen varit föremål för många spekulationer, och såväl Manchester City som Real Madrid och Napoli har pekats ut som nya, tänkbara klubbadresser för honom.

- Det är som det brukar vara. Det är en massa rykten under den här tidsperioden. Att jag ska spela i alla klubbar i Europa. Tidningarna säljer. Jag önskar att jag hade tio procent av tidningsintäkterna, säger Ibrahimovic.

Hur resonerar du kring en flytt?

– Det finns ingen anledning till det. Jag har kontrakt med PSG, jag tillhör dem. Jag har inte träffat klubben än, vi ska ha möte. Det är normalt, man brukar göra så inför säsongen, snacka igenom alla bitar. Det finns inte mycket mer att säga egentligen.

Hur ser du på Laurent Blanc som ny tränare?

- Han vann med Bordeaux. Jag har träffat honom två gånger, men bara pratat med honom lite grand. Vi lär känna varandra. Det ska bli kul att ha honom som ny tränare. Han har ett stort lag nu och det gäller att göra det bra. Det tror jag att han kommer att göra.

Publicerad 2013-07-22 kl 21:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons