Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan missar ytterligare tre matcher – kan vara tillbaka till EM-kvalet

Foto: Scanpix

Sju matchers frånvaro kan förvandlas till tio matcher för Ibrahimovic. Le Parisien säger att en operation inte bör ske, men att det ändå kommer ta ett par veckor till innan skadan är läkt.

PSG har än så länge spelat 14 matcher den här säsongen, hälften av dem har varit utan Ibrahimovic. Enligt Le Parisien ska det till ytterligare några matcher innan svensken är tillbaka.

Ibrahimovic har varit på plats i Sverige, där bland annat Dario Fort och Rickard Dahan har hjälpt honom, innan han återvände till Frankrike för en ny undersökning av skadan. Det är ännu inte klart exakt vilken typ av hälskada som det handlar om, men Le Parisien skriver att en operation i de här fallen är sällsynta.

Le Classique-matchen mot Olympique de Marseille den nionde november är matchen som PSG siktar på för comeback. Det betyder att Ibrahimovic missar ytterligare tre matcher: Bordeaux, Lorient, och APOEL. Matchen mot Olympique de Marseille är PSG:s sista innan EM-kvaluppehållet.

Det spekuleras också i hur PSG ska ställa upp mot Bordeaux, då Cavani är avstängd. Alternativ ett är att Pastore får spela som falsk nia, medan alternativ två är att PSG går över till 4-4-2-diamant och spelar Pastore bakom Lucas och Bahebeck. 

Publicerad 2014-10-23 kl 11:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons