Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan och Schelin Årets Spelare i Frankrike: "En stor ära"

Foto: AP

Zlatan Ibrahimovic och Lotta Schelin har utsetts till Årets spelare i Frankrike.
- En stor ära att få ta emot det här priset av David Ginola, sa "Ibra" enligt Sportbladet när han tog emot sitt pris på den franska fotbollsgalan.

Två svenskar utsågs i dag till Årets spelare i Frankrike. Zlatan Ibrahimovic och Lotta Schelin fick båda ta emot pris på den franska fotbollsgalan. Då passade Zlatan på att skoja när han fick frågan om vem av han och Lotta som är mest populär.

- En stor ära att få ta emot det här priset av David Ginola, en dubbel ära på så sätt. Jag respekterar alla spelare, men jag vill framför allt tacka medlemmarna i vår stab. Vi var favoriter och vi lyckades vinna. Tack tränaren och alla spelare, det var ett hårt jobb, men att lyckas på det här sättet är fantastiskt. Tack alla övriga nominerade och tack alla, sade Zlatan enligt Sportbladet när han tog emot priset.

- Vi hade redan vunnit titeln, det var det viktigaste. Det är kul att vara bra individuellt, men det är främst för att laget är bra. Förra årets vann jag ingen titel och det var inte kul. Utan priserna är ingen säsong en succé. Det är sådant här som är viktigt, att vinna skytteligan är bara bonus.

Marseilles hetlevrade engelsman Joey Barton gillar att "hugga folk i ryggen" på Twitter. Men han anser att det var helt rätt att Zlatan utsågs till Årets spelare.

"Zlatan vann Årets spelare. Välförtjänt. Har varit helt överlägsen den här säsongen. Utan honom hade inte PSG vunnit ligan".

Publicerad 2013-05-19 kl 22:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons