POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Zlatan om motståndarfansen som hyllade honom: "Kände, okej, någonting hände"

Foto: AP/TV4 Sport

Nästa

Avbryt
Försök igen

När Zlatan Ibrahimovic satt på bänken mot Belgien på Friends Arena började bortasupportrarna ropa efter superstjärnan.
Nu berättar Ibra om när motståndarpubliken hyllade honom i Champions League.
– När de började applådera så kände jag att "okej, någonting hände", säger Zlatan till PSG:s hemsida.

Zlatan Ibrahimovic är på plats i Brasilien för att följa den stora fotbollsfesten. Kameran fångade upp den svenska storstjärnan flera gånger under torsdagens gigantmöte mellan England och Uruguay.

I en intervju på PSG:s officiella hemsida berättar landslagskaptenen om säsongen som varit. En säsong som han själv kallat för den bästa någonsin – men det var även en säsong med skadebekymmer.

– När jag skadade mig rann alla energi ur mig. Jag tänkte att "det får inte hända, inte just nu". Vi ledde med 2-1 när jag klev av och jag var tillsammans med Dario, läkaren, och sa att vi behöver att mål till, säger Zlatan om skadan mot Chelsea i Champions League. 

Det blev ett nytt respass ut ur Champions League för PSG och Zlatan Ibrahimovic. Men på vägen till kvartsfinalen imponerade landslagskaptenen så pass att motståndarfansen inte kunde motstå att hylla honom.

– När supportrarna ställde sig upp och började applådera - det var något speciellt eftersom normalt sätt applåderar de åt sina egna spelare och visslar åt de spelare som gör skillnaden hos motståndarna. säger Zlatan.

Han syftar på det makalösa målet mot Anderlecht i gruppspelet. Bollen gick som en projektil rätt upp i krysset. En speciell stund förklarar Ibrahimovic.

– När de började applådera så kände jag att "okej, någonting hände".

Även om det inte blev någon Champions League-pokal i det Ibrahimvoicska prisskåpet så kunde han fylla det med en ligatitel, en cuptitel och årets mål. Klackmålet mot Bastia utsågs till säsongens snyggaste.

– Jag hade tur måste jag säga. Om försvaren inte varit så nära mig hade det inte blivit mål. Det viktiga var att inte kicka till försvaren, eftersom han var bakom mig, så bam, bam och den gick in i mål, säger han.

Publicerad 2014-06-20 kl 16:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå