Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan: "Parkerar bilen i omklädningsrummet"

Zlatan Ibrahimovic snodde assisterande tränaren Claude Makeleles parkeringsplats.
Förklaringen?
– Om jag vill parkera bilen i omklädningsrummet så parkerar jag bilen i omklädningsrummet, ska Zlatan ha sagt, enligt L'Equipe.

Fotbollskanalen har tidigare skrivit om det parkeringsbråk som blossade upp i PSG. Lagets svenske stjärna, Zlatan Ibrahimovic, hade lagt till sig vanan att parkera på den assisterande tränaren, Claude Makeleles, parkeringsplats. När klubben sade ifrån svarade Zlatan med att parkera framför ingången och blockerade därmed alla bilar från att ta sig in eller ut.

Klubben ska sedan sagt åt svensken igen, vilket Zlatan inte brytt sig om utan fortsatt parkera på Makeleles parkeringsplats. Nu skriver Le Parisien om vad som sedan hände när historien spreds i lagets omklädningsrum. De flesta ska ha skrattat och skojat med svensken.

Zlatans höll sig dock allvarlig och svarade iskallt.

– Lyssna på mig. Om jag vill parkera min bil i omklädningsrummet, parkerar jag bilen i omklädningsrummet, sade svensken enligt Le Parisien.

Anledningen till att Zlatan, och flera andra av PSG:s stjärnor, vill använda parkeringen ska vara att den är mer avskild och därmed skyddad från fansen.

Publicerad 2013-01-03 kl 16:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons