Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan rasar över påstådda Messi-hånen: "Jag är förbannad"

Zlatan Ibrahimovic påstås ha hånat Lionel Messi.
Nu förnekar svensken uppgifterna.
- Jag är förbannad och irriterad, säger han till PSG:s hemsida.

För ett tag sedan publicerade den argentinska sporttidningen Diario Olé häpnadsväckande citat från Zlatan Ibrahimovic där han hånade Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Bland annat påstod tidningen att svensken ska ha sagt att Messi "förvisso har fyra Ballon d'Or, men jag slipper i alla fall stå på en låda för att nå upp till godismaskinen", och att "Ronaldo förtjänar inte att vara bland de tre finalisterna. Det finns minst tio spelare som är bättre än honom. Det är ett privilegium för Ronaldo att alltid få platser på första raden när Messi vinner priser."

Citaten spred sig snabbt till spansk media och vidare till andra länder. Då agerade PSG:s presschef Yann Guerin med att dementera uppgifterna. Nu kommer nästa dementi. På sin hemsida har PSG publicerat en artikel med Zlatan som en gång för alla dödar spekulationerna.

- Jag har bara bra saker att säga om Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Jag har aldrig uttalat mig negativt eller skadligt om Messi eller Ronaldo i någon intervju, det är två spelare som jag respekterar.

- Jag är förbannad och irriterad över att ha blivit utsatt för det här, för att ha blivit citerad på saker som jag inte har sagt, där det enda målet är att skapa en konflikt. Jag respekterar fotbollen, mitt lag, mina medspelare och motspelare. Det kommer jag alltid att göra.

Publicerad 2013-01-16 kl 13:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons