Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Zlatan: "Vad har det tagit åt Aurier?"

Foto: TT

Paris SG kommer enligt uppgift inte att riva kontraktet med Serge Aurier. Men affären reser stora frågetecken kring relationen med medspelarna, inte minst Zlatan Ibrahimovic.

RMC Sport har dokumenterat de senaste dagarnas händelser kring videoskandalen. Där skriver man liksom L'Equipe att Zlatan Ibrahimovic såg Auriers nedlåtande kommentarer utan att med ord eller blick avslöja sina tankar. Men RMC Sport uppger att han ska ha sagt till Maxwell, "Serge borde aldrig ha sagt så offentligt, vad har det tagit åt honom?".

Omklädningsrummet uppges splittrat kring om det räcker med de officiella ursäkterna. "Han måste vara fullständigt uppriktig med oss nu, och jag är inte ens säker på att det räcker", säger en PSG-spelare anonymt.

Även France Football berör i dag relationen Zlatan-Aurier, men mot bakgrund av en intervju tidningen gjorde i torsdags, bara två dagar innan Aurier försatte sig i klistret, och som skulle publicerats i sin helhet i dag. Där beskriver ivorianen Zlatan som "en vän", och säger bland annat att "Jag funkar fantastiskt bra tillsammans med honom (Zlatan, vår anm). Jag gillar honom på alla plan; hans karaktär, hans sätt att vara, hans personlighet, men framför allt hans vinnarmentalitet. Ibra är exceptionell. Han är en symbol som förändrat bilden av klubben, dess status och titelsamling".

Aurier har efter videoskandalen satts i karantän. Han är avstängd, bötfälld och portad från träningsanläggningen Camp des Loges. Enligt franska Goal får den 23-årige högerbacken inte ens ta kontakt med medspelarna.

Efter kvällens match mot Chelsea kommer Paris SG att följa upp disciplinärendet mot Aurier. Goal menar att det avgörande mötet om Aurier kommer på måndag nästa vecka. Enligt RMC Sport är det inte aktuellt att riva hans kontrakt.

Publicerad 2016-02-16 kl 08:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons