Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

Zlatan ville till Real Madrid - perfekta hämnden på Guardiola

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic blev kortvarig i Barcelona. Nu berättar agenten Mino Raiola att svensken helst ville gå till Real Madrid direkt efter Barcelona för att hämnas på tränaren Pep Guardiola.

Det är spanska tidningen Marca som skriver om denna otroliga historia. Zlatan Ibrahimovic som lämnade Barcelona fly förbannad på sin dåvarande tränare Pep Guardiola ska ha sagt till sin agent Mino Raiola att han ville till Real Madrid. Agenten Raiola berättar nu öppet om Zlatans tankar för Marca där anledningen till önskeflytten ska ha varit att få till den "perfekta hämnden" på Guardiola. I Real Madrid skulle Zlatan spelat i den värsta ligarivalen och skulle få chansen att sänka Pep Guardiola och hans Barcelona.

– Som person så var Guardiolas beteende helt fruktansvärt, chockerande. Han är en fantastisk tränare. Han berättade för Zlatan vad han ville och behövde, och sen plötsligt så slutade han att prata med honom, säger Raiola till Marca.

– Ibrahimovic var mer professionell än någonsin och ville skriva på för Real Madrid. Men de hade inte tillräckligt mycket mod på Bernabeu och ingen klar plan.

Mino Railo avslutar dessutom intervjun med att erkänna att han tror att Zlatan kommer göra ytterligare en flytt innan hans karriär är över.

– Jag tror inte att Zlatan avslutar karriären här i Paris.

Publicerad 2015-02-23 kl 07:00

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER